WARUNG WATRA

WARUNG WATRA Surinaams-Javaans eethuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1325 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Watra. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 19:26 Ik ben inmiddels 2 uur aan het wachten op mijn bestelling, en nog steeds niks ontvangen.
23 sep 2022 om 0:00 Niet goed ziek door geworden
22 sep 2022 om 23:41 Bezorging: snel, vriendelijk, accuraat. Maar de Bami Rames: vond ik karig, de enige groente erbij waren wat snippers sperzieboon. Ook maar één soort vlees...
22 sep 2022 om 14:46 Everything has arrived in perfect condition, and within half an hour, so I am very contented about the service and the food. One extra remark,the deliverer is a very kind man.
21 sep 2022 om 17:57 Eten was top, bezorging duurde heel lang, maar de bezorger is een top gozer
19 sep 2022 om 9:44 Super goed! Bestel hier vaker en zal dat blijven doen! Broodjes zijn echt lekker.
18 sep 2022 om 19:27 niet wat ik wel eens eerder had van ze. Vlees en jus in de roti waren zeer flauw. Leek wel wat fout gegaan. Ik had 2 keer extra zuur besteld dat was ook net niks.
15 sep 2022 om 9:26 No remarks, I am very contented
12 sep 2022 om 9:33 Broodje kip kerrie was heerlijk!!!
10 sep 2022 om 8:18 This time my order was delivered in time and I am contented about the service. The food was perfect
5 sep 2022 om 21:57 Behalve dat ik langs moest wachten op mijn eten, het werd aangegeven 50 min maar was 90 min geworden Eten was ook Niet zoals ik verwacht heb van een Surinaamse afhaal winkel.
5 sep 2022 om 7:43 Super goed! Broodje lams met peper is echt heel lekker. Aardige bezorger!