WARUNG WATRA

WARUNG WATRA Surinaams-Javaans eethuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 437 beoordelingen
14 aug 2019 om 9:09 Bezorging duurde overdreven lang bijna 1.5 uur, pisang goreng was echt niet te eten zo vies.
13 aug 2019 om 19:04 Altijd goed eten!
10 aug 2019 om 19:43 Ik heb al een klacht richting thuisbezorgd.nl gestuurd Niet te eten Wil mijn geld terug
8 aug 2019 om 20:48 We hadden nasi kip roti kip en sauto soep en pastei kip besteld Nasi was te lang in de magnetron opgewarmt zaten allemaal klonten rijst in door het verwarmen in de magnetron de roti was kei hard was niet te eten is gewoon vies eten Wil me geld terug
5 aug 2019 om 22:39 Eren was zonder smaak.
4 aug 2019 om 13:10 De roti speciaal was super smaakvol, de bami was iets minder smaakvol deze x maar dat hoort bij handgemaakte producten nietwaar. Wij komen terug!
3 aug 2019 om 20:47 Sorry van het verkeerde huisnr kwam door de pc de bezorger heeft het gelukkig goed op gelost door te bellen.
1 aug 2019 om 0:01 Saoto was lekker, Had ook kip loempia besteld maar kreeg kip pastei en die smaakte niet zo lekker
30 jul 2019 om 22:32 lekker gegeten
30 jul 2019 om 0:28 Eten is middelmatig en de bezorgtijd veeeeelste lang. Als je belt om te vragen waar je bestelling blijft nemen ze niet eens op.
28 jul 2019 om 20:18 Bijna 2 uur gewacht op onze bestelling
27 jul 2019 om 23:02 80 minuten gewacht op ons eten de bara's leken wel opgewarmd in de magnetron en waren een beetje soppig, de kip helaas droog. De soato soep proefde ook niet echt vers en was onwijs pittig. Niet bar slecht maar ook niet voor herhaling vatbaar helaas